Vores samarbejdspartnere

Padelshoppen

Velkommen til vores fantastiske samarbejdspartner, www.padelshoppen.com! Som en af de førende onlineforhandlere af padeludstyr og tilbehør, har padelshoppen.com dedikeret sig til at levere et bredt udvalg af kvalitetsprodukter og ekspertise til padelentusiaster over hele landet.

 

Hos Padelshoppen.com forstår de, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr for at nyde og udføre i denne hurtigt voksende sport. Derfor arbejder de utrætteligt for at tilbyde et omfattende udvalg af mærker og produkter, der passer til spillere på alle niveauer, fra begyndere til professionelle.

 

Padelshoppen.com er stolte af at tilbyde et imponerende sortiment af ketchere, sko, bolde, tøj og tilbehør fra nogle af de mest populære og anerkendte mærker i padelverdenen. Deres sortiment inkluderer topmærker som Babolat, HEAD, Wilson, Adidas, Nox og mange flere. Derudover tilbyder padelshoppen.com også en række eksklusive tilbud og rabatter, så du altid får den bedste værdi for pengene.

 

Med deres brugervenlige hjemmeside og fremragende kundeservice er padelshoppen.com dedikeret til at gøre din shoppingoplevelse så problemfri og behagelig som muligt. Uanset om du har brug for hjælp til at vælge det rigtige udstyr, har spørgsmål om et specifikt produkt eller søger råd om, hvordan du forbedrer dit spil, står deres team af eksperter klar til at hjælpe.

 

Padelshoppen.com er ikke kun en butik, men en stærk samarbejdspartner og ressource for padelentusiaster. De er passionerede omkring sporten og arbejder kontinuerligt på at støtte væksten og udviklingen af padel gennem sponsorater, events og partnerskaber med klubber og organisationer.

 

Vi er stolte af at samarbejde med Padelshoppen.com og anbefaler dem varmt til alle, der søger det bedste udstyr og rådgivning inden for padel tennis. Besøg deres hjemmeside i dag, og oplev selv, hvorfor Padelshoppen.com er det ultimative valg for padelentusiaster.

 

Se mere om PadelShoppen her!

Tempo padel

Vi byder varmt velkommen til vores fremragende samarbejdspartner, www.tempopadel.com! Som en passioneret og engageret onlineforhandler af et dansk padelbrand. 

 

De tilbyder et ekslusivt smalt sortiment af padelbat, men bat til alle niveauer. Produkterne udvikles i tæt samarbejde med nogle af de bedste producenter i sportens mekka, Spanien. En familieejet fabrik i Spanien står for produktionen, som i generationer har stået for at producere padelbat til spillere i hele verden. 

 

Hos Tempo Padel går de ikke på kompromis med materialevalget, hvilket understøtter premiumkvaliteten. Som en selvfølge skal ydeevne og holdbarhed være i top. 

Alle bat er derfor produceret med markedets bedste skum, højkvalitetscarbon og vi sørger altid for at du får en rammebeskytter med i købet, når du investerer i et bat. 

 

Tempo Padel er unikke, da de er Danmarks første premium padelbat. 
Det var 2020 de satte gang i rejsen, hvor deres passion for sporten fik ben at gå på og udviklede sig til Tempo Padel.

 

Deres store kærlighed til sporten ønsker holdet bag Tempo Padel at give videre til andre. Ambition er at sprede kærlighed for padel ved at udstyre andre spillere med kvalitetsudstyr og på den måde værste sporten. 

 

Så ønsker du et premiumbat til fornuftige priser med dansk sjæl, så er Tempo Padel noget for dig!

 

Vi er stolte af at have en sådan ekslusiv samarbejdspartner med de rigtige værdier i orden. 

 

Se mere om TEMPO her!